КНСБ ще предоставя на работещите специални препоръки и съвети за

...
КНСБ ще предоставя на работещите специални препоръки и съвети за
Коментари Харесай

КНСБ организира курс за безопасно връщане на работното място

КНСБ ще дава на работещите специфични рекомендации и препоръки за безвредно връщане на работа. Сред тях е логаритъм за деяние, в случай че човек с Covid-19 е бил на работното си място.

Консултацията ще се получава гратис на особено основана от синдиката онлайн платформа за образование. Началото на отдалечения курс е 3 юни, като той е безвъзмезден за всички заети лица.

„ Всеки един от служащите или чиновниците би трябвало да бъде осведомен със съответният проект за деяние, което би трябвало работодателят да изготви. Докато се чака здравната помощ би трябвало да се знае държавното лице какво би трябвало да направи за съответните санитарни пространства, в случай че е необходимо”, разяснява пред БНР националният секретар по сигурност и здраве при работа на КНСБ Огнян Атанасов.

По думите му откакто към този момент РЗИ даде съответните наставления, дали ще пристигна здравна помощ на място или би трябвало лицето да бъде откарано в лечебното заведение се постанова стерилизация на етажа, на който е било това лице. „ Всеки един от служащите и чиновниците би трябвало да получат съответните указания, които РЗИ ще им даде “, добави Атанасов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР