КНСБ кани премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
КНСБ кани премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

КНСБ иска спешна среща с Борисов и Станишев за спасяването на българската енергетика

КНСБ кани премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и водачът на ПЕС Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила на незабавна среща за избавяне на българската енергетика в Стара Загора. Това разгласи в Кърджали водачът на синдиката Пламен Димитров. Домакин на срещата ще бъде старозагорският кмет Живко Тодоров.

След среща с екоминистъра Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила, извършена по-рано през днешния ден, разбрахме, че единственият метод да спасим българските мини и горивните съоръжения, които разчитат на локални въглища, от по-високите условия към въглеродните излъчвания е да активираме гласоподаване в Европарламента, който да принуди Комисията да прегласува решението си по така наречен BREF документ. Затова каним десни и леви водачи да доведат своите евродепутати от двете съществени политически партии, които да задействат подобен избор, изясни Пламен Димитров.

Тази среща би трябвало да се случи извънредно бързо, защото страната ни има единствено 20-ина дни, в които да реагира, съобщи водачът на синдиката.

Демографската рецесия не може да се бори с импорт на работна ръка, разгласи още президентът на КНСБ. За последните 16 години близо милион души са напуснали страната. В същото време в страната ни са регистрирани 2341 служащи от страни, отвън Европейски Съюз. Висококвалифицираните, които бизнесът може да вкарва съвсем безкрайно, пък са 285. В същото време, всички неквалифицирани служащи, без тези в Албена, са регистрирани на минимална работна заплата, уточни Пламен Димитров.

Това демонстрира, че вносът на работна ръка, може единствено да цялостни дупки, да вземем за пример в туризма и то за малко, до 90 дни. Той не може да реши генералният въпрос с неналичието на хора в страната, а единственото му решение са по-високите заплати, разгласи водачът на КНСБ.

Затова желаеме нарастване на приходите с най-малко 120 лв. и това би трябвало да става всяка година, уточни Пламен Димитров. Минималната заплата пък би трябвало да пораства с най-малко 60-70 лева, растеж по-писок от планувания от ръководещите за идната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР