КНСБ и КТ Подкрепа организират утре национален протестен митинг-шествие под

...
КНСБ и КТ Подкрепа организират утре национален протестен митинг-шествие под
Коментари Харесай

Митинг-шествие за енергийната независимост свикват синдикатите утре в София

КНСБ и КТ " Подкрепа " провеждат на следващия ден народен протестен митинг-шествие под надпис " В отбрана на енергийната самостоятелност на България. Нищо не се взема решение за нас без нашия глас! ". Очаква се в него да се включат 3000 души от комплекса " Марица Изток ".

Участниците в митинга ще се съберат на пл. " Свети Александър Невски ", като в 12 часа от там ще стартира шествие по маршрута пл. " Свети Александър Невски " - ул. " Оборище " - ул. " Георги С. Раковски " - бул. " „ Цар Освободител " - бул. " Княз Александър Дондуков " до формалния вход на Министерски съвет. Началото на митинга е оповестено за 12:30 часа пред Министерския съвет. Центърът на София ще бъде блокиран за придвижване на транспортни средства.

По време на митинга пред МС протестиращите ще одобряват протестна декларация на синдикалните организации на КНСБ и КТ " Подкрепа ", която ще бъде импортирана от преговорна група на среща с премиера Стефан Янев. Заедно с декларацията ще бъдат импортирани и подписите на 105 000 души за отбрана на въглищния комплекс " Марица - Изток ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР