Книжният бранш излезе с общ призив към читателите в цялата

...
Книжният бранш излезе с общ призив към читателите в цялата
Коментари Харесай

Започва националната кампания „Купи 1 книга“ - за да има книги и утре!

Книжният отрасъл излезе с общ апел към читателите в цялата страна за бъдещето на книгата. Издатели, създатели, художници, дизайнери и страньори, преводачи, редактори, коректори, печатари, търговци и сътрудници се сплотяват към идеята „ Купи 1 книга “.

Под надпис „ За да я има книгата “ те се обръщат към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства за книга или има опция да подари книги за идея.

Книгата е това, което остава след нас. Книгата е извор на познания, развлечение и хрумвания. Книгата е нашият живот и нашият смисъл. Днес светът на книгите е изправен пред същинско предизвикателство. И спасяването на този свят е в нашите ръце. Само дружно можем да помогнем на книгата през днешния ден, с цел да я има в бъдеще!

Това гласи апелът на основателите на идеята. Според тях точно дребните старания на всеки от нас могат да оказват помощ за спасяването на книгата като полезност и да подсигуряват нейното бъдеще.

Желаещите да поддържат акцията могат да го създадат, като влязат в особено основаната уеб страница на самодейността ТУК. Оттам те имат опция да отидат в електронния магазин на пожеланото издателство или книжарница и да закупят книга по желание.

 книга
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР