Книги за феновете на Меси, Роналдо и Неймар издаде на

...
Книги за феновете на Меси, Роналдо и Неймар издаде на
Коментари Харесай

Хермес издава илюстровани биографии на трима популярни футболисти

Книги за почитателите на Меси, Роналдо и Неймар издаде на български в кулминационната фаза на Мондиала издателство "Хермес ".
Лионел Меси е считан за най-хубавия футболист в света и съгласно мнозина специалисти е най-хубавият, раждал се в миналото. В книгата за него може да се откри всичко, което би трябвало да знаем за Лео: от ранните му години в Аржентина до спечелването на Шампионската лига с "Барселона " и награждаването с пет трофея "Златна топка ".
В книгата за Роналдо пък ще прочетем най-важното за великия голмайстор, който слага върхове с лекост. С красивата си игра и механически умения той прави гениалното да наподобява леснопостижимо, считат създателите. Пълна с впечатляващи цветни фотоси и обстоятелства, книгата може да бъде справочник за всеки почитател на Кристиано Роналдо. "Ако Лионел Меси е най-хубавият футболист на планетата, Кристиано Роналдо е най-хубавият във Вселената ", твърди Жозе Моуриньо.
От улиците на Сао Пауло до най-големите игрища и тимове, Неймар е един от най-талантливите и обичани футболисти в наши дни. Пълна с забавни обстоятелства и статистики, книгата за него разказва сензационния напредък на младия бразилец, който се трансформира в най-високоплатения футболист в историята. Тя споделя за живота и кариерата на нападателя, чието име ще остане в славната история на бразилския народен тим, на "Барселона " и "Пари Сен Жермен ".



Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР