Книгата с мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел

...
Книгата с мемоарите на бившата първа дама на САЩ Мишел
Коментари Харесай

Книгата на Мишел Обама се продава като „топъл хляб”

Книгата с записките на някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама , която излезе в продажба на 13 ноември, е продадена в 1,4-милионен тираж единствено седмица след появяването й в Съединени американски щати и Канада, съобщи АП.
Michelle Obama's new memoir 'Becoming' is officially the fastest-selling book of 2018—with 725,000 copies sold in just one day
— Forbes (@Forbes)
Мишел Обама споделя откровено за живота си - от детството си в Чикаго и конфликтите с расизма през запознанството си с Барак Обама, рецесиите в брака им и влизането им в Белия дом .
 
Една от персоналните драми, които споделя, е преживеният импровизиран аборт преди 20 години. Тя споделя, че се е подложила на оплождане инвитро, с цел да роди дъщерите си Малия и Саша, тъй като тогава е била към този момент на 34 години.
 


Мишел Обама не скрива даже гнева, който изпитва, когато схваща, че Доналд Тръмп ще наследи Барак в Овалния кабинет. Мишел Обама показва и недоумението си какъв брой доста дами са избрали женомразеца Тръмп пред съперничката му Хилари Клинтън през 2016 година Тя си спомня в книгата си, че се е разтреперила от гняв, когато гледала публикуваните фрагменти, в които той се хвали по какъв начин тормози полово дами.
 
Barnes & Noble says Michelle Obama's new book has the biggest first-week sales of 2018
— CNN (@CNN)
Още в деня на излизането на „ Becoming ” от записките бяха продадени над 725 000 копия, което я трансформира в един от най-големите литературни дебюти за годината.-->

 / Gulliver/Getty Images

Данните за продадените екземпляри включват както продажбите в първия ден, по този начин и предварителните поръчки, посочи издателската къща „ Кроун пъблишинг ”.
 Мишел Обама книга / Gulliver/Getty Images
Мемоарите на Мишел Обама са издадени под формата на книга с твърди корици, аудиокнига и електронна книга. А отзивите за книгата досега са мощно позитивни.
 Мишел Обама книга / Gulliver/Getty Images
В. „ Вашингтон пост ” посочи, че в книгата някогашната първа дама споделя по един впечатляващо уравновесен метод истината за провокациите, пред които е била изправена, като в същото време на няколко пъти признава какъв брой благополучен е животът й.
Barack Obama surprises audience at Michelle Obama's book show
— billboard (@billboard)

 
За да показа книгата си, през ноември Мишел Обама започва национално турне . Сега поради огромния интерес към записките издателската къща „ Краун пъблишинг ” усили тиража от 1,8 милиона екземпляра на 2,6 милиона екземпляра.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР