Книгата Резервен е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетиеДокато принц

...
Книгата Резервен е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетиеДокато принц
Коментари Харесай

Извиха се опашки за мемоарите на принц Хари

Книгата " Резервен " е най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие

Докато принц Хари е в Калифорния, скандалните му записки от през днешния ден са в продажба по целия свят. Разкритията в книгата със заглавие " Резервен " я направиха най-продаваната в книжарниците за последното десетилетие, само че провокираха и вълна от неодобрение, осведоми.

В 416-те страници, издадени на 16 езика, се споделя повече, в сравнение с знаем за последните 38 години и колкото е възрастта на принц Хари. Когато преди пет дни първите фрагменти изтекоха, най-скандални бяха обвиняванията за физическа експанзия от страна на брат му принц Уилям, диалозите с духа на майка му Даяна и признанието, че е умъртвил 25 талибани.

Но в серията изявленията в последните два дни, с цел да популяризира книгата си, принц Хари насочи главния си удар към кралицата консорт - Камила.

Обвиненията, че мащехата му е " изверг " и " рисков " човек, бяха допълнени от роман по какъв начин Камила е споделяла с пресата информация за Хари, с цел да усъвършенства имиджа си пред английското общество.

„ Идеята, че Камила може да е изнасяла каквато и да било информация за доведените си синове, с цел да усъвършенства репутацията си, звучи немислима “, споделя някогашният секретар по връзките на краля Кристина Кириаку.

Според разнообразни спекулации, принц Хари и Меган Маркъл няма да получат покана за идната на 6 май коронация на крал Чарлз III. Въпреки всички обвинявания, принц Хари счита, че помиряване в фамилията е допустимо.

" Дори да има съглашение или договореност сред мен и фамилията ми, онази трета страна - медиите съществува, а тя ще направи всичко допустимо, с цел да се увери, че това няма да се случи ", споделя той.

Онлайн търговците на книги и книжарниците, чакат записките да бъдат едно от най-продаваните заглавия за последните 10 години.

Според проучване на You Gov, оповестено през днешния ден, утвърждението към принц Хари се е сринало с още 7 пункта до 26%.

Към този миг няма формален коментар от Бъкингамския замък по обвиняванията в книгата. Според неофициалния биограф на принц Хари и Меган Маркъл - Омид Скобе, с който разговарях през днешния ден, след тази серия от изяви, двойката ще се отдръпна за известно време от публичния живот, само че последствията от книгата ще продължат да отекват в публичния и политически живот на Англия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР