Книгата разкрива важността на Сатурн в живота ни, защото още

...
Книгата разкрива важността на Сатурн в живота ни, защото още
Коментари Харесай

Топ Астролог Разкри Коя Е Всемогъщата Планета, Която Определя Всичко В Нашия Живот!

Книгата разкрива значимостта на Сатурн в живота ни, тъй като още преди да се родим, ние към този момент сме предопределени да правим съответни каузи. А без да познаваме позицията на планетата в рождената ни карта, пътят към себепознанието върви в неверна посока – написа „ Уикенд “.

Ако Луната дава опитността, от която идваме, а Слънцето ни подарява силата, която сме избрали да развием в този живот, то Сатурн може да бъде избран като следача на кармата. Той демонстрира еволюцията на хората в нравствен проект, къде се намират в своя житейски път, какво са усвоили и какви уроци би трябвало да научат – счита Хули Леонис.

При появяването си на бял свят ориста ни към този момент има проекти за нас. А какви са те, може да ни обясни единствено позицията на Сатурн по знак и дом в персоналната астрологична карта. Неслучайно в книгата на Хули Леонис планетата е прегледана като дете – от една страна, тъй като въздействието ѝ стартира от началото на нашето битие, а от друга – родителите ни са първите хора, които ни приготвят за уроците на Сатурн.

Сатурн е учителят, който наблюдава дали и доколко си взимаме поучения от грешките си, той ни показва задачата и ни демонстрира напълно ясно премията, която ще получим, в случай че поставим нужните старания – смята Хули Леонис.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР