Книгата на Мери Тръмп – племенница на американския президент, ще

...
Книгата на Мери Тръмп – племенница на американския президент, ще
Коментари Харесай

Скандалната книга на племенницата на Тръмп за американския президент излиза предсрочно

Книгата на Мери Тръмп – племенница на американския президент, ще бъде оповестена идната седмица. Тя излиза две седмици по-рано от предстоящото, заяви издателят " Саймън и Шустър ", представен от CNN.
Книгата показва президента като " негоден човек " със " смъртоносни дефекти ", който " заплашва здравето, икономическата сигурност и общественото устройство в света ", написа издателят в своя уеб страница, съобщи БГНЕС.
Мери Тръмп остава впримчена в правна борба, обвързвана с подписано от нея съглашение за дискретност. Каквото и да е решението на съда, обаче, това няма да повлияе на издаването на книгата.
Поради огромното търсене и изключителния интерес към тази книга, тя ще бъде пусната на пазара на 14 юли 2020 година, обявиха издателите.
Преди дни Апелативният съд на щата Ню Йорк анулира възбраната да бъде оповестена книгата " Твърде доста и в никакъв случай не е задоволително: Как моето семейство сътвори най-опасния човек в света " (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man). Планираше се тя да бъде пусната в продажба на 28 юли и се чака да се трансформира в бестселър.
Съдът взе под внимание обстоятелството, че издателската къща " Саймън и Шустър " към този момент са отпечатали към 75 000 екземпляра от нея.
Издателят разгласява задната корица на книгата за първи път в понеделник. На нея е отпечатан фрагмент, в който се споделя, че " през днешния ден Доналд е подобен, какъвто е бил на три години: некадърен да пораства, да учи или да се развива, некадърен да управлява страстите си, отговорите си или да възприема и синтезира информация ".
Мери написа и за бащата на президента - Фред, който го е " тероризирал ". " Доналд е изтърпял ограничения, които ще го бележат за цялостен живот ", твърди Мери.
Когато съществуването на книгата беше разкрито предишния месец, по-малкият брат на президента Робърт предприе правни дейности, с цел да спре публикуването ѝ. Той поддържа своето искане с аргумента, че през 2001 година подписано съглашение, съгласно което се не разрешава да се популяризира информация за фамилията. Адвокатът на Мери съобщи, че президентът и фамилията му се пробват да попречат да излезе книгата, в която ще бъдат разкрити въпроси " от изключително значение за обществеността ", защото не желаят хората " да научат истината ".
От издателската къща пък обявиха, че не са били осведомени за каквито и да е съглашения, подписвани от Мери Тръмп и не са длъжни да носят отговорност за вероятни нарушавания на договореностите от страна на създателя.
Според изтекла в американските медии информация, в книгата си Мери Тръмп споделя за своето присъединяване в следствие на вестник The New York Times, което твърди, че благодарение на данъчни схеми Доналд Тръмп е присвоил повече от 400 млн. $ от бизнеса на татко си Фред Тръмп в региона на недвижимите парцели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР