Книгата на Мария Шарапова Неудържима. Моят живот досега“ вече е

...
Книгата на Мария Шарапова Неудържима. Моят живот досега“ вече е
Коментари Харесай

Маша си обича Григор и това е ясно! Ето коя е единствената СНИМКА от интимния живот на рускинята в книгата й

Книгата на Мария Шарапова „ Неудържима. Моят живот до момента “ към този момент е на българския пазар. Любопитното в нея е, че единствената фотография от интимния живот на рускинята е с Григор Димитров. А можеше да бъде с баскетболиста Саша Вуячич, с който Маша също имаше връзка.

„ Когато с Григор обсъждахме коя фотография да включа в книгата, стигнахме до извода, че безусловно би трябвало да е тази – първата ни обща фотография от първата ни среща “, написа Мария под фотографията, на която са с българската тенис звезда.

А в самата книга отделя няколко страници по отношение на връзката си с българския тенисист. Голяма част от написаното към този момент излезе начасти в общественото пространство. За това по какъв начин Григор е изискал телефонния й номер, само че тя написа: „ Направих се на труднодостъпна и му дадох месинджър ПИН-а на блекберито си. След това и номера на мобилния си. Съобщенията ни прераснаха в телефонни позвънявания, а те от своя страна в позвънявания по скайп. Всичко бе толкоз доброволно. Не се замислях доста върху протичащото се, до момента в който – след един от телефонните диалози – той ме набра трийсет секунди по-късно, с цел да ми каже: „ Съжалявам, само че ми липсваше гласът ти. Може ли да поговорим още малко. “

По това време не знаех позицията му в ранглистата...

Поддържахме връзка от разстояние, до момента в който една вечер не се озова на прага ми с букет червени рози и голям плюшен мечок. През идващите няколко седмици прекарахме доста време дружно. Само след няколко дни Григор ме попита дали желая да станем гаджета. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нова връзка. Той ми отговори, че ще чака, до момента в който съм подготвена.

„ Кой е този човек? “, запитах се.

Много обичах да го виждам, до момента в който играе. На Коледа го гледах до момента в който тренираше. Бяхме единствено той, аз, най-хубавата ми другарка – Естел, той и сътрудникът му в тренировката в оня безоблачен, толкоз нехарактерен за Коледа калифорнийски ден...

Това ме накара да си спомня нощта, която прекарахме дружно през 2015 година преди Уимбълдън. Предната година беше стигнал полуфинал, като победи Анди Мъри, само че бе изгубил от Новак Джокович в четири сета. Григор извади книгата, която Уимбълдън издава за предходните шампионати. Мълчаливо запрелиства страниците, до момента в който не откри фотография, на която бях на трибуните при неговия екип и гледах мача му.

Григор ме погледна тъжно... мисля, че видях сълзи в очите му... „ Виждала ли си тази фотография? Тя значи всичко за мен. Да те видя седнала в ложата дружно с майка ми. “

Освен това в книгата има още любопитни детайлности за връзката сред двамата, както за детството на Шарапова, кариерата й и тежкия миг, в който я упрекнаха в приложимост на допинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР