Книгата на инструктора Илиян Найденов “Детокс 2.0 – убиецът на

...
Книгата на инструктора Илиян Найденов “Детокс 2.0 – убиецът на
Коментари Харесай

Родни ВИП-ове луднаха по книгата на фитнес инструктора Илиян Найденов - “Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”

Книгата на инструктора Илиян Найденов “Детокс 2.0 – килърът на мазнини”се трансформира в безспорен шлагер измежду хората, които желаят да изваят съвършено тяло, а също и за тези, които се лутат от диета в диета, в търсене на оптималното тегло.

Поради големия интерес към тематиката, до дни книгата ще излезе в нов-втори тираж.

В “Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, Илиян показва 15 дневен хранителен режим, посредством който всеки може да влезе бързо и елементарно в съвършена форма. Програмата, която е неповторима за България е разработка от ТОП инструктора след задълбочено проучване на тематиката и от персонален опит.

„ Книгата съдържа в детайли изложение за всеки ден. От събуждането ви, до вечерта. В нея е разказано какво и по кое време да консумирате, в какви количества и най-важното-защо да го вършиме. Всеки ред е написан и с грижа за вашето здраве “, разяснява Найденов.

Освен това в “Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, читателите ще открият информация за тренировките по време на пречистването на организма, стадиите, през които той минава и всичко останало обвързвано с детоксикацията.

В книгата е включен и лист с всички 90 продукта, които съдържа хранителната стратегия, като са разказани качествата и хранителният им състав.

Много известни персони към този момент са се убедили в преимуществата на новаторската стратегия показана в „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини”.

Книгата можете да поръчате ТУК или в инстаграм профила на Илиян Найденов.



Илиян Найденов е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия (НСА) "Васил Левски ", където приключва с отличен триумф и получава лиценз за упражняване на фитнес подготвителна активност! Експерт е по здравословно хранене и е оказал помощ на стотици хора да подобрят здравето си, да понижат телесното си тегло или да повишат мускулна маса! Илиян Найденов е измежду най-хубавите треньори в България, а доказателство за това са неговите състезатели в разнообразни спортове и дисциплини като културизъм, силов трибой, лека атлетика и др.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР