Книгата на Болтън, която получава ужасни отзиви, е сборник с

...
Книгата на Болтън, която получава ужасни отзиви, е сборник с
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Болтън просто се опитва да отмъсти за уволнението си

„ Книгата на Болтън, която получава ужасни мнения, е алманах с неистини и измислени истории, основани да ме показват в неприятна светлина. Повечето от нелепите изказвания, които той ми приписва, аз в никакъв случай не съм правил, чиста небивалица. Болтън просто се пробва да отмъсти за уволнението си “. Така американският президент Доналд Тръмп разяснява нападките към него в книгата на някогашния му зависещ, написа БГНЕС.
В сряда водещи американски медии цитираха поредност фрагменти от книгата на Болтън - „ The Room Where It Happened “: A White House Memoir “. Тя би трябвало да бъде оповестена на 23 юни.
В книгата Болтън твърди, че Тръмп е помолил през 2019 година президента на КНР Си Цзинпин да му помогне в преизбирането му за президент на Съединени американски щати. По-рано Министерството на правораздаването на Съединени американски щати заведе дело против Болтън по отношение на идната обява. Властите упрекват създателя за нарушение на отговорностите, които той е поел като асистент на президента, а точно разкриването на класифицирана информация. Тръмп разгласи назначението на Болтън за собствен консултант по националната сигурност през март 2018 година, а 18 месеца по-късно го уволни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР