Книгата Клинт Истууд на издателство Премиум Букс вероятно ще събере

...
Книгата Клинт Истууд на издателство Премиум Букс вероятно ще събере
Коментари Харесай

Клинт Истууд: Бъди скромен, работи здраво и просто бъди мъж

Книгата ”Клинт Истууд ” на издателство ”Премиум Букс ” евентуално ще събере еднакъв брой читатели и от двата пола. За третия към момента няма данни.
ДА БЪДЕШ Клинт Истууд е внимателен поминък, само че той го владее съвършено.

Когато вечерта на 27 февруари 2005-а триуфира при раздаването на „ Оскарите “ в Кодак Тиътър в Холивуд с „ Момиче за милиони “, който печели премиите на Академията за най-хубав филм, най-хубав режисьор, най-хубава актриса и най-хубав вторичен артист, съпродуцентите бяха на сцената с него.

При сходни филми виждаме единствено крайния резултат, само че в този случай бяхме очевидци и на славата. Продуцентите на шоуто за „ Оскарите “ са напълно наясно с телевизионното време и когато спечелилите се отнесат прекомерно дълго в речите си, се включва оркестър, който да заглуши думите им с музика.

Съпродуцентът на Истууд Том Розенбърг, който поема сериозен финансов риск с поддръжката си за кино лентата, към момента говореше, когато музиката се усили, с цел да го заглуши. Ако се сдобиете със записа от седемдесет и седмите годишни награди на Академията, ще чуете оня пресипнал шепот, гласа на Истууд, който споделя на Розенбърг: " Не им се давай! "

И Розенбърг не се дава. Присъединява се към „ положителните момчета “.

Клинт Истууд в никакъв случай не бяга.

„ Винаги съм поддържал теорията, че актьорите, които молят публиката си да ги харесва, са доста по-лоши от актьорите, които просто споделят: „ Ако това не ти харесва, гледай вратата да не те тресне по задника... “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР