Книгата е разказ за един необикновен живот и вълнуващата кариера

...
Книгата е разказ за един необикновен живот и вълнуващата кариера
Коментари Харесай

Премиера на книгата „Години любов“ за Невена Коканова във Враца

Книгата е роман за един невероятен живот и вълнуващата кариера на Невена Коканова. Творбата е отдадена на 80-тата година от рождението на обичаната българска актриса. Нейн създател е известният публицист Георги Тошев.
Организаторите Книгомания.бг, районна библиотека „ Христо Ботев “ и създателят канят врачани на 25 февруари на премиера на книгата й. Веднага след представянето във врачанската библиотека ще има и прожекция на новия документален филм „ Невена Коканова. Пътуване “.
На място ще можете да закупите и образец от биографията „ Години обич “ и да вземете подпис от създателя й Георги Тошев. Събитието е част от Националното турне „ Години обич “, разясниха от библиотеката във Враца.
В книгата са оповестени съкровени мемоари на актрисата Невена Коканова. За себе си тя споделя, че е претърпяла наслади и скърби, бивала е горда, само че е познала и срама… Георги Тошев е събрал най-интересното от диалозите си с актрисата и спомените на околните ѝ.
Луксозното издание, отдадено на 80 години от рождението на българската звезда ще зарадва киноманите с богат снимков материал: над 250 фотоси от персоналния списък на щерка й Теодора, някои от които се разгласяват за първи път. В книгата ще намерите и три пощенски картички с незнайни портрети на актрисата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР