Книгата е озаглавена „Биография на Зеленски. От слуга до президент

...
Книгата е озаглавена „Биография на Зеленски. От слуга до президент
Коментари Харесай

Биографията на Володимир Зеленски излиза на български език

Книгата е озаглавена „ Биография на Зеленски. От прислужник до президент на народа “

Книгата „ Биография на Зеленски. От прислужник до президент на народа “ на френските публицисти Режи Жанте и Стефан Сиоан излиза на български език. Томът ще е на пазара от 1 юли. Преводът е на Гергана Соколова, а корицата – на Наталия Чайкина, оповестяват издателите от „ Кръг “.

Биографията на украинския президентВолодимир Зеленски е написана след началото на военния спор сред Русия и Украйна. На френски е оповестена през месец май 2022 година Правата на книгата са продадени в над 20 страни.

„ Вместо да възхваляват облика на украинския президент, пренебрегвайки съмнителни моменти от персоналната му история и кариерен път, Жанте и Сиоан избират да опишат за всички тях “, разясняват издателите.

Авторите наблюдават развиването на Зеленски от артист, прочут с ролята си на президент в сериала „ Слуга на народа “, и предприемач в положителни връзки с представителите на проруската вълна в страната до държавен глава.

Режи Жанте е самостоятелен публицист, който живее в Грузия повече от 20 години и отразява главно страните от някогашния Съветски съюз. Стефан Сиоан е публицист и продуцент на документални филми. Живее в Украйна от 2013 година, откъдето отразява събитията за разнообразни медии.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР