Книга с доклада на специалния прокурор на САЩ Робърт Мълър

...
Книга с доклада на специалния прокурор на САЩ Робърт Мълър
Коментари Харесай

Докладът на Мълър за Тръмп става книга - но с много издатели и може би различни версии

Книга с отчета на специфичния прокурор на Съединени американски щати Робърт Мълър за " съветската намеса " в президентските избори в Съединени американски щати, които Доналд Тръмп завоюва, се планува бъде издадена на 30 април. Тя към този момент се трансформира в бестселър в Амазон, заемайки трета позиция по известност. Отбелязва се, че цената на хартиената версия ще бъде 9.20 $, заяви РИА Новости.
Вестник New York Times написа, че доста издатели се пробват да разгласяват книгата допустимо най-рано. Издателят Sky Horse да вземем за пример, дава обещание на читателите си, че " чакането към този момент завърши ". The Washington Post също има намерение да издаде обявата, като дава обещание " извънреден разбор " от известни носители на премията " Пулицър ". Издателство " Барнс и Нобел " предлага гратис евакуиране на електронната версия на отчета, " Мелвил Хаус Букс " ще разгласява отчета без никакви мнения. The New York Times декларират, че ще издадат 16 – странична версия, съдържаща единствено най - значимите изводи и изключително значимите елементи.
Издателите се пробват да разгласяват книгата под авторството на Мълър, макар че и в този момент отчетът му е наличен и може да бъде открит гратис на уеб страницата на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати. В същото време се отбелязва, че самият Мълър няма да завоюва нищо от тази обява, защото според федералния закон документите, направени от държавното управление, са публично притежание.
Докладът на Мълър се занимава с " съветската интервенция " в американските избори през 2016 година, " заговорът " на екипа на Доналд Тръмп с съветските управляващи и дали президентът на Съединени американски щати е пречил на правораздаването. По първия въпрос специфичният прокурор стигна до извод, че има съветска интервенция, по вторият - че Тръмп не си е сътрудничил с Москва, а за третия не можа да направи еднопосочно умозаключение. Докладът се разгласява със обилни съкращения. Русия отхвърля обвиняванията в отчета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР