Книга първа от еротичната поредица Честнът Спрингс, превърнала се в

...
Книга първа от еротичната поредица Честнът Спрингс, превърнала се в
Коментари Харесай

TikTok сензацията Честнът Спрингс вече и в България

Книга първа от еротичната поредност " Честнът Спрингс ", трансформирала се в TikTok сензация излиза към този момент и на български с логото на Хермес. Правилата бяха елементарни: да си държи ръцете надалеч от дъщерята на своя сътрудник и да не се забърква в неприятности. Да бъде безукорен. Сега обаче е заставен да дели един покрив с нея. И едно легло. А разпоредбите са основани, с цел да бъдат нарушавани. Рет Итън е най-известният родео каубой в Канада и дамите го обожават. Истинска суперзвезда. Или най-малко до напълно скоро – преди да се забърка в величествен скандал, който заплашва да постави несвоевременен завършек на блестящата му кариера.

Агентът му упорства да почисти имиджа си, по тази причина изпраща щерка си Самър, която да го следи неразделно до края на сезона. Рет не се нуждае от бавачка – още по-малко от секси такава, с прилепнали дънки и съблазнителна усмивка, която не може да си държи устата затворена. Чувствената уста, за която той не стопира да мисли по цяла нощ. Рет обаче бързо осъзнава, че Самър няма да се окаже следващата лесна численост в дългия му лист със завоевания. Тя като че ли вижда кой е той в реалност, оттатък маската на самонадеян и егоистичен непрокопсаник, и очевидно няма желание да бяга. Напротив, доближава се от ден на ден. Самър се пробва да не прекрачва границата, с цел да не пострада репутацията му в допълнение. Както и нейното сърце, което не може да понесе още болежка. Но Рет се зарича да го открадне, каквото и да му коства това.

Елси Силвър реализира международен триумф с поредицата " Честнът Спрингс ", която се трансформира в TikTok сензация. В свободното си време обича да готви, дегустира екзотични храни, пътува и да прекарва време със фамилията си измежду природата. Признава, че в последно време е последовател на ставането в пет сутринта, с цел да изпие първото си кафе на мира и необезпокоявано да се потопи в света на думите.

Откога се занимаваш професионално с писане?

От към година, само че преди този момент работех като текстописец и редактор. Но нищо не може да се съпостави с чувството да пишеш за самия себе си.

Защо избра тъкмо този род – сантиментални четива с еротични детайли, тъй като е настоящ ли?

Откакто се помня съм почитател на жанра, безусловно гълтам по няколко книги на седмица. Съпругът ми се е осмелявал да предложи да опитвам различен род, само че за мен това е изключено. И въпреки от много време да нахвърлях хрумвания, които по този начин и не получиха приключен тип, най-после локдаунът с дете на пет години ме накара да се заема съществено и " Безупречен " видя бял свят.

Откъде черпиш ентусиазъм?

От живота. Истории, които съм чула. От брака си, както и от предходните си връзки. Имам богато въображение и му разрешавам да се развихри. Едно изречение, ария или облик са задоволителни, с цел да се вдъхновя. Наскоро се майтапих с една другарка, че би трябвало да внимава какво споделя пред мен, тъй като постоянно се случва подсъзнателно да запазя нещо, което чуя, за бъдеща приложимост.

Коя е обичаната ти книга от поредицата " Честнът Спрингс "?

Обичам всяка една от книгите си, тъй като съм вложила парченце от душата си, само че в случай че въпреки всичко би трябвало да избера, то това е " Безсърдечен ", втората книга от серията. Откривам огромна част от себе си в Уила – дълго време се чудех с какво желая да се занимавам, работех като барманка, записах се в лицей, само че не можех да открия призванието си досега, в който не започнах да пиша. " Безупречен " също ми е измежду обичаните, тъй като се забавлявах ужасно доста, до момента в който я пишех, а и тя сложи началото на най-успешната ми поредност. И колкото и нескромно да звучи, считам, че книгата е страхотна и ще накара читателите да се потопят в света на фантазиите и да не помнят за напрегнатото си всекидневие.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР