КНДР "ще върви победно напред и ще се развива като

...
КНДР "ще върви победно напред и ще се развива като
Коментари Харесай

Северна Корея: Ще станем най-могъщата военна държава в света

КНДР "ще върви победно напред и ще се развива като най-могъщата нуклеарна и военна страна в света ", акцентира Джа Сон-нам.

Той съобщи, че неговата страна няма да съставлява опасност за никоя друга страна, в случай че не се протяга ръка на ползите й, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън съобщи на съвещание на Съвета за сигурност, че с цел да има договаряния сред Вашингтон и Пхенян, Северна Корея би трябвало трайно да прекрати враждебното си държание.

Джа Сон-нам не загатна въобще апела на Тилърсън в речта си пред събранието.

Той дефинира съвещанието като "отчаяна мярка, замислена от Съединени американски щати, които са ужасени от невероятната мощност на нашата република, която сполучливо реализира огромната историческа цел да сътвори държавни нуклеарни сили ".

Представителят на КНДР прикани интернационалната общественост да осъзнае, че Северна Корея не нарушава ползите на други страни и увери, че нуклеарното оръжие е предопределено единствено за самозащита и за поддържане на сигурността в района.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР