КНДР намира опора в собствените си сили, затова ще оцелее

...
КНДР намира опора в собствените си сили, затова ще оцелее
Коментари Харесай

Северна Корея готова да живее и още сто години с международните санкции

КНДР намира опора в личните си сили, по тази причина ще оцелее въпреки и след още 100 години интернационалните наказания. Това написа през днешния ден в публицистична публикация печатният орган на Корейската трудова партия в. "Нодон синмун ", съобщи ТАСС.

Изданието остро подлага на критика санкционния напън върху КНДР от страна на Съединени американски щати. "Враговете постановиха на страната ни убийствена обсада, откакто се провалиха обезверените им опити да я задушат с военна мощ ", акцентират създателите.

"Обаче няма значение какъв брой ще траят глобите - още 10 или 100 години. Ще преодолеем всички компликации, ще станем най-силната страна на света и социалистически парадайс на Земята ", твърди вестникът.

В тази връзка "Нодон синмун " приканва жителите на Северна Корея да поставят старания за обезпечаване на стопански напредък, като развиват лични технологии и произвеждане, с цел да станат глобите напразни.

На 10 октомври в Москва разговаряха зам.-външни министри от Русия, Китай и Северна Корея, които се оповестиха за преразглеждане на глобите против Пхенян от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, припомня ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР