Кметските избори в България ще бъдат непредвидими до последно. Причината

...
Кметските избори в България ще бъдат непредвидими до последно. Причината
Коментари Харесай

Астролог: Кметските избори ще бъдат непредвидими до последно! Емоционалният вот е пред прагматичния

Кметските избори в България ще бъдат непредвидими до последно. Причината е, че ще преминат под знака на лунното затъмнение. То е ден по-рано, на 28 октомври, и ще направи резултатите извънредно изненадващи, а хората комплицирани кого да изберат. В същото време изборната интензивност ще бъде на приливи и отливи. За благополучие Луната, символизираща народа, е в добра позиция за баланс.

 

Такава картина обрисува пред „ Телеграф “ астрологът Мира Кунева на база хороскопа на затъмнението и астрокартата на страната в неделята на локалния избор.

 

„ Затъмненията по принцип дават една доста огромна непредсказуемост в композиция, че въздействат на хората в прочувствен проект. Ставаме по-изнервени, нападателни. Зa това в този момент способства и позицията на военолюбивия Марс в знака Скорпион “, проучва звездните знаци Кунева. По думите й това значи, че може в последния миг нещата да се извърнат.

 

 

Едни електорални групи да си сменят на 180 градуса мнението, а други наказателно даже да не излязат да гласоподават – разновидностите били доста.

 

Според астрологията легитимността на изборите зависи доста и от явлението „ луна без курс “. При него месечината, преминавайки от един знак в различен, не образува никакви аспекти с другите небесни тела.

 

В такива дни (или часове) не се стартира нищо ново, а всевъзможни старания са напразни и стигат до задънена улица. Кунева разяснява, че за благополучие това събитие няма да се следи в деня на кметските избори над

България. Луната на 29 октомври е в Телец и прави добър аспект-тригон с Венера. Това ще балансира изнервящата сила от затъмнението и от планетите, намиращи се в по-агресивния знак Скорпион.

 

„ Цялата седмица (23-29 октомври) ще бъде много напрегната. Марс прави съпротива с Юпитер - това се случва на две години и нещо един път. Когато тръгнат такива аспекти, постоянно стартират да излизат проблеми с пари, усложнения в работата или проектите, които желаеме да осъществяваме. Меркурий (пак в знака Скорпион) също ще е в съпротива с Юпитер, което ще усили неверните преценки “, предизвестява специалистът.

 

Това ще заплаши както претендентите за локалната власт „ с разнообразни изцепки “, по този начин и гласоподавателите, защото ще вдигне растежа на прочувствения избор пред прагматичния.

 

„ Много хора, подведени от някакви събития в последния миг, ще бъдат отклонени в избора си “, разказва трендовете Мира Кунева. Така до последно няма да се знае кой от претендентите ще завоюва или кой ще отиде на балотаж.

 

„ През цялата седмица ще се нагнетява едно неодобрение, замъгляващо разсъдъка. Важно за нас като гласоподаватели е да запазим съзидателния си взор какво желаеме да се случи в бъдещето, а не да реагираме първосигнално, тъй като нещо сега ни е подразнило – не сме се наспали добре поради въздействието на затъмнението или сме афектирани от вести за скачащи цени по малкия екран. Така единствено ще станем кукли на конци, вместо да бъдем постоянни, когато взимаме значими решения “, поучава отдадената дама.

 

Последното за годината затъмнение ще се случи по оста на парите, ресурсите и притежанията. То ще засегне всички астрознаци в позитивен или негативен аспект със съдбоносни промени.

 

Най-отчетливо ще бъде при представителите на Телец и Скорпион (или хората с подобен асцендент),включително и мераклиите да станат кметове и общински съветници.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР