Кметски екип предлага строги наказания за нарушители на обществения ред.

...
Кметски екип предлага строги наказания за нарушители на обществения ред.
Коментари Харесай

Глобяват за псуване и просене на обществени места в Хаджидимово

Кметски екип предлага строги санкции за извършители на публичния ред. Тече публично разискване, след което измененията в настоящата разпоредба ще се гласоподават в ОбС-Хаджидимово.

Тежки наказания са планувани за псуване на публично място, просията и скандални обстановки в Хаджидимово. За разваляне, чупене и замърсяване на общинска благосъстоятелност, наказванията също са фрапантни.

Забраняват се къпането, прането и миенето във водоемите и други открити водни площи, откритото носене и приложимост на взривни субстанции, огнестрелно и хладно оръжие, прашки. Кметът Людмил Терзиев желае да забрани слагането на сушилки за тютюн на тротоарите, където затрудняват придвижването на хора и животни, както и паркирането там на коли.

Собствениците на спрени от придвижване и изоставени моторни транспортни средства са длъжни сами да ги отстранят. В противоположен случай ще се подвигат наложително, като стопаните им ще заплатят за превозването и престой на несъмнено място, написа в наредбата. В рейсовете, които обслужват общината, жителите нямат право да пият, пушат и транспортират животни.

Финансови наказания са планувани и за заковаване на рекламни табели върху дървета, чупенето на клони за бране на липов цвят, както и за влизане с домашни животни и птици в региона нагробищните паркове.

Забранява се още клането на домашни животни на публични места. На нарушителите се постанова санкция от 200 до 500 лв..

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР