Кметовете в Италия разпространиа видео, в което отново приканват хората

...
Кметовете в Италия разпространиа видео, в което отново приканват хората
Коментари Харесай

Италианските кметове: Искате да умрете, но с прическа?!

Кметовете в Италия разпространиа видео, в което още веднъж приканват хората да съблюдават възбраните и да не се поддават на непотребни опасности.

В типичния за италианците прочувствен жанр те изясняват, че в тези времена би трябвало да се внимава.

"Спрете да си разхождате кучетата, те се умориха! Ядосва ме също, когато хората скрито вървят в салоните за хубост. Супер, ще умрете с прическа и епилация ", споделя вбесената Морена Мартини, кмет на град Росано Венето.


"Тези фризьори, които вървят по домовете, с цел да подстригват дамите, за какво го вършат?! Не разбирате ли, че ковчегът е затворен и никой няма да види прическата ви ", недоволства Антонио Тутоло, кмет на град Лучера.

"Видях мъж, който бягаше крос дружно с кучето си. Спрях го и му споделих: Това не е кино и ти не си Уил Смит във кино лентата "Аз съм легенда "! Затова си върви у дома! ", споделя Джузепе Фалкомата, кмет на град Реджо ди Калабрия.

Най-краен и прочувствен е Винченцо Де Лука, президент на район Кампания: "До мен доближиха клюки, че някой устройва абитуриентски балове. Няма да стане. Ще пратим полиция и то с огнехвъргачки! "

Масимилиано Прешути, кмет на град Гуалдо Тадино също реагира прочувствено: "Къде ги влачите тези кучета като че ли имат инфектиране на простатата?! Длъжни сте да си стоите у дома! Не разбирате ли, че дневно умират над 400 души?!

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР