Кметовете социалисти държат на своите обещания и работят през целия

...
Кметовете социалисти държат на своите обещания и работят през целия
Коментари Харесай

Кандидати за кметове призоваха за активна работа

Кметовете социалисти държат на своите обещания и работят през целия мандат, с цел да ги изпълнят, съобщи пред множеството най-дългогодишният кмет в новата история на България Маргарита Стоянова. Тя е кмет на село Царевец, община Добричка с 10 мандата. " Казват, че ще бъда единственият кмет в България, който се кандидатира за 11-ти път. Това е желанието на болшинството хора, които живеят и работят в село Царевец. Нашите хора не желаят някакви новоизлюпени политици да ги лимитират кого да си избират за кмет ", съобщи Стоянова. Тя изрази убеждението си, че хората от Българска социалистическа партия знаят кого да избират, всеки ден са със своя кмет и имат общи проблеми и общи триумфи. 
" Има ли друга партия, която да има собствен връх като Бузлуджа? Питате ли се за какво? Казвам ви: тъй като изкачването на всеки исторически връх е постепенно и изисква непримиримост, работа, неизменност и почтеност. С здравомислещ взор в сегашното, предишното и бъдещето. Българска социалистическа партия е такава партия ", безапелационна бе кметицата.
Настоящият зам.-кмет и претендент за кмет на Разград Добрин Добрев също поздрави участниците в Националния събор. Той очерта идните избори като най-важните избори и съдбоносни, защото са в сложни години, в политическо безвремие, когато българската община остава единственият дирек на държавността. " Българската община беше покрай хората и тя не се пречупи и не се огъна, с цел да пази ползите на своите съграждани на всички места по родните ни краища ", сподели още Добрев.
Той бе безапелационен, че партията има своите обичаи в локалната власт и е потвърдила, че е  покрай хората. " За нас общината е храм и ние сме призвани да държим търговците надалеч от храма. Аз имам вяра, че това е задача на нас, социалистите, и ще се оправим в тази тежка задача, тъй като сме социалисти ", съобщи Добрев. Той прикани за дейна работа с близки, родственици, познати, другари и съграждани, които да застанат компактно до претендентите за кметове на Българска социалистическа партия, тъй като те са най-достойните и най-отговорните хора.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР