Кметовете от БСП, членове на УС на Сдружението на общините,

...
Кметовете от БСП, членове на УС на Сдружението на общините,
Коментари Харесай

Предизборно: Кметове от БСП напускат УС на Сдружението на общините

Кметовете от Българска социалистическа партия, членове на УС на Сдружението на общините, напущат Управителния съвет на НСОРБ.

Това става след среща сред управлението на Българска социалистическа партия, кметове и ръководители на общински препоръки и делегати на Общото заседание на Сдружението на общините от партията в централата на Позитано 20. Решението за отдръпването на кметовете, е взето след разискване, оповестиха от Българска социалистическа партия. 

Мотивите са дългогодишната и целенасочена политика на държавното управление на Бойко Борисов за разделяне на кметовете съгласно политическата им принадлежност, с което се санкционират жителите на общини, ръководени от Българска социалистическа партия.

" Многократно сме алармирали, че средствата, разпределяни отвън бюджета с решение на Министерски съвет, се насочват към общини на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Финансирането се прави без критерии и процедури. Напускаме УС на Сдружението в символ на противоречие с тази политика и липса на всякаква чуваемост от страна на държавното управление за проблемите на локалната власт ", е позицията на Българска социалистическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР