Кметове на БСП с по няколко мандата досега няма да

...
Кметове на БСП с по няколко мандата досега няма да
Коментари Харесай

Цветанов: БСП отблъсква успешните си кметове

Кметове на Българска социалистическа партия с по няколко мандата до момента няма да се кандидатират на локалните избори следващата година. Това предвижда заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Причината, съгласно него, е деструктивната политика на социалистите. 
ГЕРБ резервира преднината си като водеща политическа мощ, съгласно изследванията на организации, които не са партийно  подвластни. Така  Цветан Цветанов разяснява огласените  резултати от социологическо изследване на организация АФИС, които стопяват разликата сред двете партии:

" ГЕРБ през всичките тези години в никакъв случай не е изграждала нито социологическа организация, нито е правила своя телевизия, нито е правила своя медия. Тези социологически проучвания, които ги вършим за нашия избирателен щаб, разликата е над четири %. Никога не сме го разгласявали, тъй като ние не желаеме да вършим пиар с това. " Според Цветанов  нападателната и деструктивна  политика, която Българска социалистическа партия води  в последната година, има негативен ефект  върху работата на локалната власт: 

" И мога да ви кажа, че ще има много приятни изненади за Българска социалистическа партия, тъй като доста от техните кметове, които към този момент имат много мандати, просто виждат, че това не е партията, за която те са считали, че би трябвало да ги съставлява и би трябвало да работят за нея. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР