Кметицата на созополското село Присад Ванча Байлова е загиналата жена

...
Кметицата на созополското село Присад Ванча Байлова е загиналата жена
Коментари Харесай

Кметица на созополско село е сред загиналите при снощната кошмарна катастрофа

 Кметицата на созополското село Присад Ванча Байлова е починалата жена при жестоката злополука на пътя Бургас-Созопол в петък вечерта. Малко след 22 ч. турски рейс я опустоши дружно с мъж, до момента в който се обяснявали за злополука сред два автомобила малко преди този момент. Ударът бе сред колата на 46-годишната Байлова и мъж на 22 година от созополското село Росен.

По неофициални данни колата на Байлова е подхванала изпреварване на маршрутка и е била последвана от младия мъж, който най-вероятно я е блъснал откъм гърба, защото от удара предницата му била развалена. Когато тримата водачи слезли на асфалта настрана от возилата да се изясняват, турският рейс помел двамата аварирали.

Шофьорът - 33-годишен мъж от Добрич, е арестуван. Преди това бил тестван за алкохол и опиати, само че пробите били негативни, написа още " Лупа.бг "

Ванча Байлова бе назначена за кметски наместник предходната година. Последно попадна в публичното полезрение преди месец по време на сесията на общинския съвет в Созопол, когато се гласуваше бюджета. Тогава тя облече жълта жилетка и изиска сметка от някогашния властник на общината Панайот Рейзи за какво е оставил големи задължения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР