Кметът Йорданка Фандъкова да започва изпълнението на обещанията си веднага,

...
Кметът Йорданка Фандъкова да започва изпълнението на обещанията си веднага,
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага

Кметът Йорданка Фандъкова да стартира осъществяването на обещанията си незабавно, няма потребност от 100 дни. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов по време на изявлението си на първото съвещание от новия мандат на Столичния общински съвет. На него всички съветници, както и определените кметове - на София, на региони и на кметства - поставиха клетва. Лидерът на столичните социалисти изрази отчаяние от обстоятелството, че кметът Фандъкова не показа новия си освежен екип, за който говореше по време на акцията за локалните избори и показваше подготвеност да го покаже незабавно.

" По смисъла на вота на софиянци групата на " Българска социалистическа партия за България " ще бъде единствената съпротива, както беше и в предишния мандат, сподели Калоян Паргов. - Ще бъдем градивна, предлагаща решения съпротива. Председателят на групата на ГЕРБ Малина Едрева побърза да съобщи, че не вижда допирни точки с Българска социалистическа партия, само че аз се надявам нашите оферти за решения, които ще даваме на съвещанията на комисиите, да бъдат разчетени вярно. Защото те са за положителното на софиянци ".

Калоян Паргов добави, че за Българска социалистическа партия е значимо бързо да стартира действителното решение на проблемите в града.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР