Кметът Йорданка Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка

...
Кметът Йорданка Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка
Коментари Харесай

БСП: Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка на леки автомобили

Кметът Йорданка Фандъкова да приключи неотложно публичната поръчка за покупка на леки коли! Това приканват общинските съветници от групата на Българска социалистическа партия в СОС.

Обявената поръчка от заместник-кмета по превоза на Столична община Кристиан Кръстев за покупка на 6 броя леки коли за потребностите на Дирекция " Транспорт " към сегашния миг е ненужна и напълно голословна във време на тежката рецесия, провокирана от непознатия вирус COVID19, безапелационни са социалистите.

" Цялото бързане си го обясняваме с идната актуализация на бюджета на Столична община, при която този разход неизбежно би трябвало да бъде скъсен, е позицията на съветниците от Българска социалистическа партия. - Само припомняме, че в Инвестиционната стратегия към бюджета на Столична община за 2020 година са планувани 250 000 лева лични бюджетни средства за доставка на леки коли за потребностите на Следствен отдел към окръжна прокуратура. Запознахме се с документите и откровено недоумяваме, както във връзка с техническите условия, по този начин и във връзка с критериите за оценка. Особено сме впечатлени от експлицитното условие във връзка с цвета на леките коли вид " седан " или " лимузина " - сиви! Затова ние, общинските съветници от Българска социалистическа партия, настояваме кметът Фандъкова да приключи ненавременната, меко казано, социална поръчка! Противното би било висша проба публично двуличие ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР