Кметът на Западен Димитър Колев представи количествено-стойностните сметки за планирания

...
Кметът на Западен Димитър Колев представи количествено-стойностните сметки за планирания
Коментари Харесай

Отпуснаха парите за първия общински многоетажен паркинг

Кметът на " Западен " Димитър Колев показа количествено-стойностните сметки за планувания в региона му многоетажен паркинг, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . От старейшините се желае да гласоподават 200 хиляди лв. за дотъкмяване на паркинга, т.е. за прилежащата инфраструктура. В тази бюджетна година се желаят 80 хиляди лв., а останалите от бюджета за 2019 година. Общинските съветници желаеха по-подробно запознаване с плана, което наложи представянето му от райкмета на " Западен ".

За обекта към този момент има направен абстрактен план, той ще е разположен на място на някогашния пазар на ул. " Орфей " (в непосредствена непосредственост до жилищен комплекс " Корона " ). Планът е за паркинг на 4 етажа, като на първия етаж са планувани и търговски зони. Останалите етажи ще са единствено с паркоместа, на етаж ще има по към 51 места или общо към 160 места. Предвидена е и алтернатива за надстрояване на още два етажа. Паркингът ще може да се наема от живущите наоколо против месечен абонамент.

Старейшините одобриха с 36 гласа " за ", 2 " срещу " и 8 " въздържал се " отпущането на средства за паркинга в " Западен ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР