Кметът на южнокорейската столица Сеул е обявен за изчезнал и

...
Кметът на южнокорейската столица Сеул е обявен за изчезнал и
Коментари Харесай

Изчезна кметът на Сеул, провежда се мащабна акция по издирването му

Кметът на южнокорейската столица Сеул е разгласен за липсващ и в четвъртък се правят огромни издирвателни интервенции , оповестява полицията, представена от АП.

Полицейските чиновници обявиха, че търсят кмета Парк Уон-сун в региона на Сеул, Сунгбук, където за последно е бил засечен сигнал на мобилния му телефон .

Дъщеря му се обажда в полицията рано в четвъртък и оповестява за изгубването, " напусна къщата преди четири или пет часа, оставяйки записка, сходна на наследство. В момента телефонът му е изключен ".

Ким Жи-хионг, чиновник на столичното държавно управление в Сеул, удостовери, че Парк не се е появил на работа в четвъртък заради неуточнени аргументи и анулира всички негови графици , в това число среща със чиновник на президента в офиса на кметството в Сеул.

Дългогодишен цивилен деятел и юрист по правата на индивида Парк е определен за кмет на Сеул през 2011 година и е в третия си и финален мандат от юни предходната година.

Член на демократичната демократическа партия на президента Мун Дже-ин, Парк е считан за евентуален претендент за президент на изборите през 2022 година .

По информация на " Йонхап ", полицията употребява служебни кучета и дронове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР