Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев

...
Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Михаил Керемидчиев
Коментари Харесай

Напредват ремонтите дейности на улица „Търговска“ в Ямбол

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместител Михаил Керемидчиев ревизираха напредъка на ремонтните действия на централната ямболска улица „ Търговска “, в сектора от площад „ Освобождение “ до улица „ Преслав “.

Голяма част от настилката към този момент е сменена, построяват се цветарници, инсталирано е ново улично осветяване, слага се нова паркова мебел. Предстои и монтирането на социална чешма. Проектът е направен преди осем години и от този момент и строителните технологии, и материалите са претърпели развиване.
Това е повода актуалното управление на община Ямбол да направи промени в този план – строителните материали са сменени с нов тип и с по-високо качество.
„ Изпълнителят е спазил това условие, все още сме удовлетворени от осъществяването. Очакваме ремонтът да завърши до няколко месеца, по-рано от планувания период. Надявам се, че жителите ще бъдат удовлетворени от това, което е направено “, разяснява кметът на Ямбол.
Проект „ Устойчиво и интегрирано развиване на градската среда на Община Ямбол – втори стадий “ се извършва в границите на Инвестиционната стратегия на град Ямбол и е част от Инвестиционен приоритет „ Градска среда “.
Припомняме, че осъществяването на този план се реализира, с помощта на направени повторни разбори и съкращаване на разноските за други обекти и спестените от тях средства, както и остатъчни средства от програмата.
Още информация за дейностите може да видите посредством този линк: https://fb.watch/cF1LQtTxnj/
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР