Кметът на Враца Калин Каменов си направи голям подарък за

...
Кметът на Враца Калин Каменов си направи голям подарък за
Коментари Харесай

Калин Каменов си направи подарък за рождения ден – първа копка на нов завод във Враца /снимки/

Кметът на Враца Калин Каменов си направи огромен подарък за рождения си ден - запретна ръкави и с първа копка даде старт на строителството на новия цех на „ Теклас “ във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. На церемонията участваха и изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев, представителят на вложителя Георги Георгиев, ръководителят на общинския съвет Румен Антов, общински съветници, представители на бизнеса и поданици на града.
В приветствените си слова Калин Каменов и Георги Георгиев си пожелаха другата година по това време да прережат лентата на новия цех, за който ще бъдат вложени към 30 млн. лв.. Тогава над 500 индивида от района ще намерят прехранване в модерната фабрика, като междинната им работна заплата ще бъде 1 500 лв.. С разкриването на завода, мястото на Враца на интернационалната карта на автомобилната промишленост ще се затвърди, счита Георгиев. Той не пропусна да означи, че инвестицията се е случила поради отношението на кмета и точно той е виновникът „ Теклас “ да изберат Враца за новия си цех.
Своите поздрави към кмета изрече и Румен Антов, който акцентира, че общинските съветници единомислещо са подкрепили желанието за създаване на новия цех.
Изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев също поздрави кмета за голямата му роля по време на договарянията с вложителя. Каменов получи и специфични поздрави от него за рождения си ден, като за упорития му труд и привличането на два огромни вложителя в автомобилната промишленост му връчи и грамота, с която го афишират за капиталово острие на Северозапада.
След речите Янев, Георгиев, Каменов и Антов запретнаха ръкави, сграбчиха лопатите и церемониално направиха първата копка на основите на новия цех. Не бе пропусната и бутилката с шампанско, която бе разрушена на кофата на багера, който пръв ще стартира подготовката на терена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР