Кметът на Враца Калин Каменов излезе с отговор спрямо критиките,

...
Кметът на Враца Калин Каменов излезе с отговор спрямо критиките,
Коментари Харесай

Калин Каменов отговори на критиките по повод отсечените дървета в центъра на Враца

Кметът на Враца Калин Каменов излезе с отговор по отношение на рецензиите, които през последните два дни локалните не спираха да сипят из обществената мрежа. Повод за недоволството, което настъпи у врачани, бяха отрязаните дървета в централната пешеходна зона.
Ето какво написа градоначалникът в персоналния си профила във фейсбук:
"Впечатляваща дискусия извърши врачанското онлайн пространство, поради 5 отсечени дървета в центъра на града. Политически деятели пробват да убедят врачани, че са убити здрави дървета. Затова дано забележим действителността. Външният тип постоянно лъже, както и желанията на хората постоянно се разминават с дейностите им.
Тези дървета бяха тъкмо толкоз здрави, колкото са благородни помислите на тези деятели. Вече са засадени нови Японски вишни, които ще придадат още по-красив тип на пешеходното пространство на Враца. Тези типове са подобаващи за градска среда, не боледуват толкоз постоянно и няма да повреждат настилката.
Няма нито една разумна причина да бъдат сечени здрави дървета пред очите на хората, в случай че няма наложителна причина. Не се подвеждайте по популисти, които търсят медийно внимание и политически дивиденти! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР