Кметът на Враца и президент на местния Ботев разкри, че

Кметът на Враца и президент на местния Ботев разкри, че ...

Кметът на Враца потвърди за договорки с Божинов и Лудогорец.


Кметът на Враца и президент на местния Ботев разкри, че съществува договорка със свободния агент Валери Божинов да подсили тима. Пред „Тема Спорт” шефът заяви, че вече има съгласието на опитния голаджия, който по-рано през лятото разтрогна договора си с Левски.

33-годишният футболист направи серия от силни мачове за врачани през миналата есен, а в резултат на това в началото на годината се завърна за втори престой на „Герена”. Там обаче нещата не потръгнаха за него поради няколко контузии, а след идването на Петър Хубчев за старши треньор Божинов се оказа ненужен.

Към момента острието все още се въстановява от контузия, като се очаква да присъства на днешния шампионатен двубой между Ботев Враца и Витоша Бистрица. „Валери е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини и официално”, каза Калин Каменов.

„Още не сме подписвали договори, но сме се разбрали. Имаме уговорка с него първо да се възстанови физически. Принципно имаме съгласието му, така че няма драми. Кога точно ще е готов за игра, още не можем да кажем”,  допълни градоначалникът.

„Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е малка. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Чакаме и Доминик Янков от Лудогорец, но в крайна сметка решението ще бъде на техния старши треньор Стойчо Стоев”, добави Камено.

Източник: gong.bg