Кметът на Враца и председател на УС на Ботев Враца

...
Кметът на Враца и председател на УС на Ботев Враца
Коментари Харесай

Ботев Враца готви трансферна бомба, преговаря с Валери Божинов

Кметът на Враца и ръководител на УС на Ботев Враца реагира на появилите се изявления, че някогашният национал Валери Божинов до часове ще стане част от тима на Сашо Ангелов.

" Истината е, че през предходната седмица приказвах по телефона с Валери Божинов и обсъдихме опцията да се причисли към Ботев Враца. Той знае, че е добре пристигнал в нашия клуб и за град Враца ще бъде повече от влиятелно Божинов да стане част от нашата общественост ", изясни Каменов, представен от формалния уебсайт на врачани.

Кметът посочи, че няма по какъв начин да предложи финансовите условия, които се поставят за футболна звезда от неговия сан. Но възможният му престой в Ботев може да бъде стъпка към нов трансфер на нападателя в чужбина.

" Към този миг Божинов е футболист на хърватския Риека и откакто почисти връзките си с тях ще приказваме по-конкретно ", приключи Каменов.

В основата на договарянията е Сашо Ангелов, който е убеден, че може да помогне на Божинов да се върне към най-хубавата си форма, извела го до тимове като Ювентус и Манчестър Сити, както и столичният Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР