Кметът на врачанското село Рогозен лежи в столична болница, след

...
Кметът на врачанското село Рогозен лежи в столична болница, след
Коментари Харесай

Цигани пребиха кмета на Рогозен посред бял ден, настанен е в столична болница

Кметът на врачанското село Рогозен лежи в столична болница, откакто бе пребит от роми измежду бял ден в сряда, научи организация BulNews.
Побоят станал в миг, в който 60-годишният Пламен Кюковски се намесил, с цел да защищити от арогантното и нецензурно държание от страна на пияни роми две служителки на кметството.
Сблъсъкът станал на метри от постройката, в близкия парк. Там пияните мъже на 22 и на 23 години, седящи в беседка, почнали да подвикват към служителки на общината, употребявайки много неприлични думи и вулгарни оферти към тях.
Кметът се намесил, с цел да ги защищити, само че бил атакуван от ромите, за които има сведения, че се занимават с разпространяване на опиати. При офанзивата дясната ръка на кмета била счупена и той е признат в незабавното поделение във Враца. По-късно селският отличник е бил превозен до столична болница, където е настанен за лекуване и му следва интервенция.
От полицията оповестиха, че казусът е неотложно докладван на дежурен прокурор в районното ръководство на Козлодуй. По негови инструкции кметът Кюковски би трябвало да даде в полицията издадените му медицински документи, откакто му е била оказана незабавна здравна помощ с цел да продължи работата по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР