Кметът на врачанското село Бели извор Кирил Илиев осъди на

...
Кметът на врачанското село Бели извор Кирил Илиев осъди на
Коментари Харесай

Съдът бастиса Валя Кръстева! Агресивната женичка трябва да плати 15 бона на Кирил Илиев

Кметът на врачанското село Бели извор Кирил Илиев осъди на последна инстанция журналистката от уеб страницата „ Модерна Враца “ Валя Кръстева /на снимката/, научи организация BulNews.bg.
След дълга правосъдна борба преди дни магистратите от Върховния касационен съд постановиха, че Кръстева дължи на селския кмет 6 700 евро, които била взела назаем и не му е върнала и до през днешния ден. Решението, което е на тричленен състав, е дефинитивно и не предстои на обжалване. Валя Кръстева ще би трябвало да заплати и 1 300 лв. за разходи по касационното дело. Трудната борба на кмета на Бели Извор против Кръстева е извоювана от топ юриста Светла Генова.
Припомняме, че повода за завеждането на делото е даден през 2013 година от Кирил Илиев заем на Валя Кръстева в размер на 15 500 евро. Парите били, с цел да може щерка й да приключи образованието си в Украйна.
Времето минавало и когато кметът на Бели Извор почнал да желае парите си, журналистката пуснала тъжби и сигнали против него за лихварство до всички институции в България.
Междувременно Илиев завел дело, с цел да потърси парите си, а до момента в който то се точело, инспекциите против него завършили, без да са открити каквито и да е нарушавания на закона.
Кирил Илиев обаче се нарежа на дългата опашка след Пощенска банка, читалище „ Развитие “, Топлофикация, Мая Антова – Червеняшка и други знайни и незнайни кредитори, които имат да взимат пари от нападателната женичка, обичаща да се кичи с купата „ публицист “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР