Кметът на Войнягово Тодор Танковски е бил заловен с подкуп.

...
Кметът на Войнягово Тодор Танковски е бил заловен с подкуп.
Коментари Харесай

Арестуваха 24-годишен кмет на село

Кметът на Войнягово Тодор Танковски е бил хванат с рушвет. Все още няма изясненост какъв брой са парите, само че по неофициална информация става въпрос за няколкостотин бева. Подкупът е даден от човек от селото и касае строителство на постройка. Танковски e задържан.  

Това не е първата издънка на младия кмет. Наскоро името му бе забъркано в скандал, при който беше проверяван за корист с плочки, предоставени на селото за ремонт. 

Танковски е най-младият кмет в община Карлово и в цяла  Пловдивска област. Той е едвам на 24 години. Това е първият му мандат, като на изборите през 2015 година бе повдигнат от предприемчив комитет като самостоятелен претендент. По обучение е хореограф.

В момента карловсата полиция прави обиск в дома на Танковски във Войнягово, където той живее с родителите си. Търсят се още доказателства за други нерегламентирани действия на Тянковски.  И двата телефона на младия кмет са изключени. 

Попитан какво се случва, кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов разяснява: " Не съм наясно какво тъкмо става. От медиите разбрах. Кметовете на обитаеми места са обществени лица, определени мажоритарно и би трябвало да носят отговорност за дейностите и постъпките си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР