Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение във връзка

...
Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение във връзка
Коментари Харесай

Кметът на Видин направи лично дарение за издаването на сборник за видинския край

Кметът на Видин Огнян Ценков направи персонално подаяние по отношение на издаването на алманах с материали от Четвъртата интернационална научна конференция “Модернизационни трендове в стопанския и културен живот на Видинско и Тимошко (XVIII-XIX в.) “. На среща със Светлана Кръстева,началник отдел Държавен ахрив – Видин, кметът връчи дарението.
Светлана Кръстева изрече благодарността си кмета с думите: „ Вашият жест е продължение на помощта, която Община Видин ни оказва с организацията и провеждането на четвъртата конференция, тъй като нашият район е известен и забавен за откривателите. Благодаря персонално на вас, че ни подкрепяте в тази наша идея да разпространяваме това, което имаме  като историческа даденост и завещание “.
Огнян Ценков изрази удовлетвореността от сполучливото съдействие сред Община Видин и Държавния списък: “Правя това подаяние в символ на огромното ми почитание към работата и приноса на институцията в публичния живот на нашия град. Много са взаимните начинания, които сме осъществили дружно в интерес на видинските жители. Общината е подкрепяла финасово редица прояви на Държавен списък и ще продължава да го прави и отсега нататък. Искам да поздравя Вас и целия колектив на отдел Държавен списък – Видин, който беше отличен за „ Екип на годината`2018 “,  а „ Служител на годината`2018 “ стана Мария Новакова – основен специалист в нашия списък. Благодаря Ви за доверието и връченото ми отличие тази година – „ Приятел на архивите “. Ще продължим да работим дружно в една посока, с цел да съхраним историята и паметта на Видин за поколенията “- сподели той.
Това е 45-то следващо подаяние, което прави кметът на Община Видин от началото на своя мандат, оставайки правилен на поетия ангажимент всеки месец да отделя персонални средства от трудовото си заплащане в интерес на благородни дела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР