Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение на Иван

Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение на Иван ...

Огнян Ценков подпомогна организаторите на Ретро парад Видин за участие в международни прояви.

Кметът на Видин Огнян Ценков направи лично дарение на Иван Цолов и Бойко Николов, които ще представят Видин на ретросъбор в Македония и ще участват в престижното международно рали за ретро и класически автомобили „Марица“ по маршрут Пловдив-Александруполис-Одрин.  Младите хора ще заминат за Македония през м. май.
Кметът поздрави Иван Цолов и Бойко Николов  за това, чеса организатори на ретропарад Видин през последните 2 години. Съборът привлича стотици участници от България,  Сърбия и Румъния и е под патронажа на видинския кмет.
Вече тече подготовката на третото издание на Ретро парада във Видин. То ще се проведе в началото на месец август, а очакванията на организаторите са да събере повече участници от минали години.
Кметът Ценков пожела на Иван Цолов и Бойко Николов да се предстаят отлично в  новите прояви и да работят за нови събития, които да прославят Видин.
Припомняме, че всеки месец видинският кмет прави лични дарения от трудовото си възнаграждение, като тази инициатива съществува от началото на неговия мандат като кмет на общината.

Източник: actualno.com