Кметът на Венеция заяви, че издирва "двама арогантни идиоти", които

...
Кметът на Венеция заяви, че издирва "двама арогантни идиоти", които
Коментари Харесай

Издиврат мъже, сърфирали по Канале Гранде във Венеция

Кметът на Венеция съобщи, че търси "двама арогантни идиоти ", които бяха снимани да сърфират по Гранд Каньон с моторни дъски за сърф.

Младите мъже са видяни да заобикалят гондоли и водни рейсове, до момента в който се движат по основното морско трасе на Венеция през днешния ден сутринта. Сцената е снимана от няколко изумени фенове.

Един от видеозаписите, необятно публикуван в интернет, беше оповестен от кмета на Венеция Луиджи Бруняро в Twitter, оповестява „ Гардиън “.

"Ето ги двамата нагли идиоти, които излагат този град ", написа Бруняро. "Моля всички да ни оказват помощ да ги идентифицираме и накажем, даже оръжията ни да са в действителност тъпи - кметовете незабавно се нуждаят от повече пълномощия във връзка с публичната сигурност. "

Venice mayor hunts for ‘idiots’ filmed surfing along Grand Canal
— Guardian news (@guardiannews)
Бруняро съобщи, че ще "предложи вечеря " на всеки, който може да помогне за откриването на дуото.

Клип с нарушаването беше споделен и в профила в Instagram на Venezia Non è Disneyland (Венеция не е Дисниленд) - група, основана от млади венецианци за да притегли вниманието на посетителите на града.

Видеото, в което на назад във времето звучи шлагерът на Beach Boys Surfin' USA, провокира необятно отвращение. "Срамно ", написа един от потребителите на Instagram. "Те би трябвало да бъдат изгонени от Венеция за цялостен живот, mamma mia. "

Други обаче считат, че методът им за превозване е много готин. "Искам и аз да имам подобен! ", написа един коментатор, а различен споделя: "Няма ли да е ужасно, в случай че всички можем да пътуваме из Венеция по този метод, без да даваме пари на ACTV [управата на публичния транспорт] ".



От години управляващите във Венеция се пробват да се оправят с неприятното държание, като през лятото по улиците патрулират по този начин наречените "ангели на приличието ", а хората, които са хванати да се гмуркат или къпят в каналите, да се разхождат голи, да хранят гълъби или да хвърлят отпадък, са глобявани.

„ Венеция не е Дисниленд “ следи от близко за другите нарушавания. В края на юли групата показа видеоклип на мъж, който скача в Гранд Каньон от мост, като едвам не се разрушава в преминаваща лодка.

Миналата седмица Бруняро прикани за "10 дни затвор " за 33-годишен шотландски екскурзиант, който беше заловен да се къпе в канала.

През 2020 година френски екскурзиант беше санкциониран със 150 евро, откакто беше хваната да гребе със своя падълборд, а две германки трябваше да платят по 250 евро за това, че са плажували по бикини край черква.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР