Кметът на Велико Търново Даниел Панов и изпълнителният директор на

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов и изпълнителният директор на
Коментари Харесай

Даниел Панов откри бизнес форум на ББР

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и изпълнителният шеф на Българската банка за развиване Стоян Арабаджиев откриха бизнес конгрес в Старата столица, по време на който бяха показани формите на поддръжка и поощряване на предприемачеството от страна на финансовата институция.

Срещата събра десетки представители на компании, разрастващи активност в разнообразни сфери на стопанската система.

Даниел Панов акцентира, че пред последните години Велико Търново е измежду десетте центрове на икономическия напредък в България, по тази причина и в новия програмен интервал градът и общината ще са измежду предпочитаните бенефициенти по ограниченията за градско развиване. Този фактор, дружно с основата на локалната промишленост – туризъм и свързани услуги, лека индустрия, IT и изнесени бизнес-услуги вършат старопрестолния град подобаващ за партньорство сред Българската банка за развиване и фирмите, очерта кметът Панов.

„ Живеем във време, в което прекосяваме през няколко рецесии. И пандемията, и войната в Украйна въздействат отрицателно на публичните сфери и на бизнеса. Нека си оказваме помощ – по-добрият живот на хората е наш общ приоритет, а в лицето на локалната власт имате потвърден сътрудник “, обърна се към екипа от ББР и към бизнеса Даниел Панов. По негова самодейност във Велико Търново ще бъдат проведени и спомагателни срещи на експертно равнище сред представители на банката и бизнеса за съответни въпроси, елементи по стратегиите за финансиране и други
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР