Кметът на Варна Иван Портних се срещна днес с командири

...
Кметът на Варна Иван Портних се срещна днес с командири
Коментари Харесай

Кметът се срещна с командири на кораби от НАТО

Кметът на Варна Иван Портних се срещна през днешния ден с командири от Втората непрекъсната военноморска група патрулни кораби на НАТО под командването на комодор Майкъл Ътли от Кралските военноморски сили. Групата е в състав от флагмански транспортен съд HMS DUNCAN (кораб на Кралските ВМС), TCG GAZIANTEP (кораб на турските ВМС) и ROS REGELE FERDINAND (кораб на румънските ВМС). Посещението във Варна е рутинно, част от наличието на НАТО в Черноморския район, оповестиха от посолството на Англия у нас.
В Община Варна военните бяха водени от комодор Майкъл Ътли, а с него бяха кап. I сан Мариан Йоан, кап. II сан Елинор Стак, кап. II сан Бора Гюмюс - командири на кораби, както и съпровождащ офицер от състава на българските Военноморски сили.

Кметът на Варна срещна гостите с огромните планове, които се извършват сега в града, внимание бе отделено на положителното съдействие на общината с ВВМУ " Никола Вапцаров " и с командването на Военноморските сили.

" Тук сме, с цел да пазим спокойна конюнктура в акваторията на Черно море ", съобщи комодор Майкъл Ътли. Той показа, че е значимо хората от района да знаят, че плаването в района е безпроблемно, което е от голяма важност за локалните стопански системи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР