Кметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на новата

...
Кметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на новата
Коментари Харесай

Първият учебен звънец удари за Спортното училище във Варна

 Кметът на Варна Иван Портних участва на откриването на новата образователна година в Спортно учебно заведение " Георги Бенковски ". Домакин на събитието бе шефът на учебното заведение Евелина Янчева, а измежду присъстващите бяха представител на Министерството на младежта и спорта, спортни деятели и родители. 

По традиция спортното учебно заведение " Георги Бенковски “ дава начало на новата образователна година във Варна, защото първи стартирате образователните занятия. Чест и горделивост са за Варна отличните международни, олимпийски, европейски и републикански оценки, извоювани от ученици на учебното заведение. Вярвам, че вие ще продължите с тази славна традиция и доста пъти ще се гордеем с вашите достижения. Бъдете здрави, смели в фантазиите си. Благодаря на всички учители и треньори, които работят и основават сполучливи спортисти на Варна “, съобщи кметът Иван Портних.

Той благодари за поддръжката на държавното управление и на Министерството на младежта и спорта, за възобновяване на сградния фонд на учебното заведение и на залата за повдигане на тежести и уточни, че следва планиране и изцяло възобновяване на учебния двор. Приветствие към учениците насочи и шефът Евелина Янчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР