Кметът на Варна Благомир Коцев е изпратил писмо до Общинската

...
Кметът на Варна Благомир Коцев е изпратил писмо до Общинската
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 6 април

Кметът на Варна Благомир Коцев е изпратил писмо до Общинската изборна комисия (ОИК) с цялостен лист с компаниите, в които е имал присъединяване, както и датите на тяхното изтриване. Това заяви самият той посредством обява във Фейсбук, като ползва и съответните документи. По думите му те " по неоспорим метод потвърждават ", че няма присъединяване в малтийски компании.

Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов издаде заповед за оповестяване на предпазена околност „ Камчийски пясъци “. Тя е в землищата на село Ново Оряхово и село Шкорпиловци, община Долни чифлик, област Варна, и е с обща повърхност 4537,794 дка. Предложението за предпазената околност е от неправителствени организации като е извършена процедура по Закона за предпазените територии (ЗЗТ).

След стотици концерти по целия свят музикантите от Queen Sensation ще взривят варненската сцена със популярните шлагери на Queen.

Групата ще пристигна в България на 6 май, с цел да означи грандиозно Гергьовден с фантастично PreParty в софийския клуб Joy Station, а на 7 май варненци могат да ги чуят на огромен концерт в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна. Началото на концерта е 19.30 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР