Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на

...
Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на
Коментари Харесай

Синдиката на българските учители отличи Костадин Димитров с приз „Кмет на годината”

Кметът на „ Тракия” Костадин Димитров получи наградата на Синдиката на българските учители „ Кмет на годината -2021”. Отличието от ХV-тия народен конкурс е за реализирани високи резултати в взаимната активност със СБУ през миналата година и персонален принос за развиването и усъвършенстването на общественото партньорство.

„ Ценим високо Вашата работа и отношение към образованието. Вие откликвате незабавно и кабинетът Ви постоянно е отворен за срещи и диалог”, съобщи регионалният координатор на СБУ в Пловдив Петранка Калоферова, която връчи премията на кмета на „ Тракия” Костадин Димитров.

Той от своя страна благодари за високото отличие и акцентира положителната взаимна работа със синдиката.

„ Материалната база в учебните заведения и детските градини в региона е добра и дружно с управленията и екипите на просветителните институции в „ Тракия” работим непрестанно за нейното възобновяване. Стремим се да сътворяваме положителни условия както за децата, по този начин и за учителите”, съобщи Костадин Димитров.

Плакетът, подписан от ръководителя на СБУ д.ик.н. Янка Такева, бе връчен на кмета на „ Тракия” в наличието на членове на пловдивската синдикална организация и на регионалния координатор на КНСБ в Пловдив Боян Бойкински.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР