Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков е провел среща

...
Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков е провел среща
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Виждам от ЦСКА желание да се работи професионално и прозрачно

Кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков е провел среща представители на ЦСКА по отношение на плана за градежа на ново спортно оборудване в Борисовата градина. Стадионът на " алените " - " Българска войска ", попада в райнона на Трайков.

Бившият министър на стопанската система и енергетиката е получил детайлности за архитектурния план на стадиона, за метода на финансиране на реконструкцията на оборудването и за опазването на парка.

" Вчера организирах съвещания с представители на политическите партии за идните избори за Народно заседание. Нямаше драми.

Може би по-интересната ми среща беше с представители на притежателите на ЦСКА. Разговорът беше по моя покана, а тематиката - идната реорганизация на стадион Българска войска.
Няма спор, че оборудването от дълго време не е в положително положение, а и последователите на клуба са в правото си да чакат повече. Затова преди две седмици страната и ЦСКА учредиха смесено сдружение 50/50, в което страната апортира парцели в Борисовата градина и в Панчарево, а притежателите на клуба ще внесат капитал от близо 28.5 млн лева, като все още към този момент са импортирани над 7 млн. лева Говорихме за архитектурния план и за метода на финансиране на реконструкцията, както и за нужното внимание към запазване на парка. Получих отговори на доста от въпросите си, макар че общината не се явява акционер и все още нямат подобен законов ангажимент, за което им благодаря. Разбрах, че скоро ще има обществено показване на елементи по плана, към този момент виждам предпочитание да се работи професионално и транспарантно. Което съм твърдо уверен, че е належащо за триумфа на всяко градско начинание, изключително когато провокира доста страсти.

Споделям тази информация, тъй като макар извънредно лимитираната пълномощия на регион Средец в Борисовата градина, хората с право чакат от мен да знам какво се случва в парка, а то не е малко ", написа районният кмет в обществените мрежи.






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР