Кметът на столичния район Младост Десислава Иванчева, която бе блъскана

...
Кметът на столичния район Младост Десислава Иванчева, която бе блъскана
Коментари Харесай

Да има и строителна полиция предлага кметът на столичния кв. Младост

Кметът на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, която бе блъскана на строителен обект, не е влизала в частна благосъстоятелност по време на инспекцията .
Това съобщи Иванчева пред bTV във връзка абсурда при нейната среднощна инспекция на строителния обект на турска компания.

 Строители на турска компания събориха столичен кмет в калта
Строители на турска компания събориха столичен кмет в калта

Кметицата на " Младост " отишла на инспекция след 22 часа

Иванчева заяви, че улицата, по която се е движила, е обществена общинска благосъстоятелност , и няма нарушаване. Тя е отишла на инспекция след сигнал на жител за строителни действия през нощта .

Иванчева предложи да се направи строителна полиция, каквато съществува в Германия . " При сигнал на жители незабавно се ревизира и незабавно се глоби ", посочи кметът на регион " Младост ".

" Трябва да имат линеен график , само че нямат. Не е показан и инструктаж за работа на хората на обекта. Изпратили сме Инспекцията по труда да установи дали хората, които са работили, са имали заповед (за работа през нощта - б.р.) ", посочи районният кмет нередностите на турската компания, която строи и през нощта.

Иванчева акцентира, че към нея е отправена и вербална експанзия от трима мъже . " Още като слязох от колата, се легитимирах с персоналната карта ", сподели Десислава Иванчева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР