Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова все още не е

...
Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова все още не е
Коментари Харесай

Фандъкова обявява през септември дали ще се кандидатира за нов мандат

Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова към момента не е решила дали ще взе участие в изборите наесен.

" През септември ще кажа решението си. В момента вървят номинационни събрания в структурите на ГЕРБ. Нека да приключат и да проучваме обстановката. Има номинации за моята кандидатура до момента ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова. Искам да благодаря за доверието на сътрудниците, признателна съм им и за цялостната поддръжка, която получавам, добави столичният кмет.

Днес тя инспектира ремонтът на основния бул. " България ", който се бави и поради, който се образуват огромни тапи. Причината е, че към момента не е пусната правата от бул. " Гешов " до бул. " Черни връх ". Това трябваше да стане в петък.

Фандъкова изясни, че забавянето е поради неприятните метеорологични условия. Очаква се правата да бъде пусната в края на седмицата.

" Трябва да се работи, като се съблюдават всички софтуерни условия, с цел да не позволяваме по-късно да се постанова още един ремонт. Очаква се до края на тази седмица да бъде обърнато придвижването. В събота се надявам платното да е изцяло готово и придвижването да бъде пуснато ", изясни Фандъкова.

Тя увери, че макар че има закъснение, крайният период за цялостния период остава началото на новата образователна година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР