Кметът на Старосел Матея Гудев е бил заслепен от слънчеви

...
Кметът на Старосел Матея Гудев е бил заслепен от слънчеви
Коментари Харесай

Кметът на Старосел за катастрофата: Бях заслепен от слънцето, шофирах бавно

Кметът на Старосел Матея Гудев е бил омаян от слънчеви лъчи и по този начин се стиган до тежкия случай в селото, при който тежко пострада 6-годишно дете. Това описа той пред БТВ. Той е безапелационен, че е карал с извънредно ниска скорост – към 15-20 километра в час.

Междувременно остава тежко положението на детето. То е настанено в университетската болница в Пловдив „ Св. Георги “ с голям брой счупвания и политравми, сега е устойчиво и няма заплаха за живота.

„ Вчера се случи извънредно безразсъден трагичен случай с детенце на 6 години, за който извънредно скърбя. Съчувствам на Михаил и на родителите му, тъй като знам каква болежка претърпяват сега и се надявам Михаил да се възстанови”, сподели Гудев.

Той е съдействал на детето и дядо му незабавно след случая.

„ Заведохме детето в близкия дом за остарели хора, където му беше оказана първична помощ, до момента в който пристигна колата за спешна помощ “, сподели той.

Направените проби за алкохол и опиати са негативни. Днес той е разговарял с дядото на детето. Мъжът има близо 40-годишен стаж зад кормилото.

Той удостовери, че след случилото се е бил арестуван за 24 часа.

„ Освободиха ме след обзор от Бърза помощ по здравословни аргументи. Оттук нататък се молим детенцето да е живо, крепко и да се оправи”, добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР